11 januari 2021

Door: Albert

10 dingen die je moet weten over New Holland

Met ons allereerste bericht van 2021 willen we maar gelijk met de deur in huis vallen!! Voordat je op zoek gaat naar een andere leverancier van machines en tractoren willen we je graag 10 dingen meegeven die je moet weten over New Holland!! Dat maakt het waarschijnlijk de komende tijd stukken makkelijker om een keuze te maken in het woud van aanbieders en we zijn er zeker van dat je er geen spijt van zult hebben.

Waarom kiezen voor New Holland?? Nou daar zijn natuurlijk veel meer dan 10 redenen voor aan te dragen maar om het overzichtelijk te houden hebben we er 10 geselecteerd waar je echt niet om heen kunt. Die 10 zaken zijn:

  1. New Holland heeft het meest uitgebreide en betrouwbaarste dealernetwerk met hoog gekwalificeerd dealerpersoneel
  2. New Holland heeft het meest brede productaanbod dat je je maar kunt wensen, van tractoren tot aan werktuigen en alles wat er maar tussen zit
  3. New Holland heeft door de jaren heen tal van onderscheidingen en innovaties op haar naam geschreven
  4. New Holland investeert wereldwijd in de landbouw omdat wij geloven dat landbouwers de toekomst hebben, immers zonder boeren geen eten
  5. New Holland is de CLEAN ENERGY LEADER als het gaat om innovatieve nieuwe brandstof technologieën
  6. New Holland bouwt haar eigen wereld befaamde motoren als drijvende kracht achter het succes
  7. New Holland investeert steeds meer in Telematica om klanten 24/7 bij te kunnen staan, in het veld of thuis in de loods
  8. New Holland heeft een uitgebreid Parts aanbod en netwerk om je snel en vakkundig van nieuwe onderdelen te voorzien
  9. New Holland biedt een uitgebreide TOP Service desk waar je ook 24/7 terecht kunt voor vragen en oplossingen
  10. New Holland biedt je met CNH Capital ook op financieel gebied de beste oplossing die past bij jou en je bedrijf

Zoals gezegd kunnen we nog wel even doorgaan met redenen op te noemen waarom je eigenlijk zou kunnen stoppen met je zoektocht naar een andere of betere mechanisatiepartner! Wat dacht je er van dat New Holland in NL al 10 jaar onafgebroken de nummer 1 marktleider is of dat we je met ons BLUE CARE PLUS pakket absolute zekerheid bieden als het gaat om garantie? Nou ja, genoeg opgeschept, terug naar de bovenstaande feiten.

New Holland heeft in Nederland het grootste en beste dealernetwerk wat we ons maar kunnen wensen! Met tientallen toegewijde dealers is er altijd een professioneel mechanisatiebedrijf binnen bereik waar je terecht kunt voor service, onderhoud en reparaties. Tevens kan je bij deze TOP dealers terecht voor een super breed gamma aan machines waar je normaliter misschien voor naar een ander bedrijf zou gaan. Immers, we bieden je niet alleen tractoren en oogstmachines zoals maaidorser en grootpakpersen maar je kunt bij onze dealers ook terecht voor constructiemachines, hooibouwmachines en grondbewerkingsmachines. Met meer dan 100 productlijnen en ruim 400 modellen kunnen we je altijd bieden waar je naar op zoek bent!

Door de jaren heen hebben we aardig wat prijzen en onderscheidingen in de wacht gesleept! Zo zijn we meermaals TRACTOR of the Year geworden en hebben we ook diverse gouden en zilveren medailles behaald op de prestigieuze landbouwshows van Hannover, Agritechnica; Parijs, SIMA en Bologna, EIMA. Ook in Nederland hebben we meermaals prijzen ontvangen zoals Beste Utility tractor en ga zo maar door. Daarom investeert New Holland volop in nieuwe technologieën en innovaties omdat wij geloven in onze boeren! Immers, zonder onze boeren is er geen eten en dat beseffen wij maar al te goed. En juist daarom willen we onze boeren en klanten de best mogelijke producten aanbieden zodat zij op een effectieve en doordachte wijze producten kunnen verbouwen of oogsten. Een voortvloeisel hiervan is dat New Holland al jaren de CLEAN ENERGY LEADER is op het gebied van hernieuwbare brandstoffen. Dat begon al in 2009 met de volledige waterstoftractor en later volgden de methaantractor en recent werd in Nederland de hybride T5 AutoCommand waterstof tractor gelanceerd. Dankzij deze techniek lopen we steeds voorop en blijven we vernieuwen om onze klanten het allerbeste te kunnen bieden. Met onze motorenpartner FPT hebben we als een van de weinige fabrikanten in de wereld, de mogelijkheid om eigen motoren te ontwikkelen en produceren. FPT is de drijvende kracht van elk aangedreven voertuig wat onze fabrieken verlaat. Of het nu tractoren zijn waarin de bekende NEF motoren gemonteerd zijn of de oogstmachines waarin de van IVECO bekende Cursor motoren in het vooronder geplaats zijn, de beste motoren hebben we in eigen huis!

Nieuw in ons aanbod is het gebruik van Telematica. In sommige  andere sectoren is dit al veel meer gemeengoed maar recent heeft deze techniek ook zijn intrede gedaan in onze producten. Bij telematica moet je bedenken dat je New Holland dealer al op afstand kan zien wanneer je tractor of machine aan zijn volgende onderhoudsbeurt toe is. Of dat je bepaalde toepassingen beter anders kunnen inrichten om hiermee de efficiëntie van je werkzaamheden te vergroten. Telematica geeft enorm veel inzicht in het gebruik van je machine en geeft je aanknopingspunten waarop je kunt besparen of verbeteren.

Tenslotte bieden we je volop Service. Natuurlijk is dat een breed begrip en elk bedrijf zegt natuurlijk dat het service verleent. Maar wij doen dat gewoon en niet alleen op het gebied van Financiering en aanschaf maar ook op het gebied van Onderdelen en in de werkplaats. Dankzij CNH Capital kunnen we je tal van financiële oplossingen aanbieden zodat je op een financieel gezonde manier je machine of tractor kunt aanschaffen. Met ons wereldwijde Parts aanbod kunnen we je snel en vakkundig van de juiste onderdelen voorzien. Juist ook in het drukke seizoen waarin elk uur telt kan je rekenen op de snelheid en accuraatheid van beschikbare onderdelen. Bovendien hebben onze gerenommeerde dealerbedrijven vaak een uitgebreide voorraad aan Onderdelen op voorraad die vaak de eerste nood al slechten. tenslotte kan je altijd en overal terecht bij onze New Holland TOPSERVICE helpdesk die je van raad en daad kunnen voorzien. Of je nu problemen ervaart met je GPS systeem of dat je bijvoorbeeld niet weet hoe je een bepaalde functie kunt gebruiken, de oplossing is vaak slechts een belletje verwijderd!

Overtuigd?? Wordt dan ook dit jaar partner van ons want New Holland is uw partner voor succes! Samen krijgen we het voor elkaar.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl