Extra services

Omdat service voor u belangrijk is hechten wij er waarde aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn met extra services. Deze extra services omvatten niet alleen garantie en verzekering maar ook het financieren van uw aankoop. Daarom bieden wij in samenwerking met onze partners CNH Capital en Den Hartigh Assurantien u een totaalpakket aan.

BLUE CARE PLUS is voor u als klant een extra zekerheid! New Holland biedt bovenop de fabrieksgarantie 2 jaar extra zekerheid met dit uitgekiende programma. Met het BLUE CARE PLUS programma bent u in alle omstandigheden goed verzekerd tegen eventuele calamiteiten, zowel voor intern gebrek als ook Casco Plus. Met ingang van 1 maart 2019 is dit unieke programma van kracht geworden en het kost u als gebruiker helemaal niets. Dus, Sit back and relax!!

Het BLUE CARE PLUS programma is van toepassing op alle New Holland tractoren met een maximum aantal draaiuren van 10.000 (vanaf het moment van ingebruikname van de tractor)  en is individueel uit te breiden tot zelfs 7 jaar zekerheid! Zo bent u gevrijwaard van onverwachte reparatiekosten als gevolg van een eigen gebrek. Bij reparatiekosten binnen de gestelde termijnen betaalt u alleen een eigen risico van €500 per schadegeval.

Even de voordelen op een rij:

  • uitstekend verzekerd tegen allerlei calamiteiten
  • maximaal aantal draaiuren van 10.000
  • uitbreidbaar tot 7 jaar zekerheid
  • Casco Plus verzekering inbegrepen
  • Eigen gebrek inbegrepen

Informeer bij ons of onze dealerpartners naar de zeer gunstige voorwaarden en extra mogelijkheden.