6 mei 2020

Door: Albert

Mooie en complete New Holland demo’s staan voor je klaar

We hebben een paar schitterende New Holland demo modellen voor je klaar staan! Deze modellen kunnen direct aan de slag en aan de tand worden gevoeld. En de modellen die we hebben staan zijn rijk uitgerust met allerlei opties en functionaliteiten die je echt kennis laten maken met New Holland tractoren. Try en Buy zullen we maar zeggen….

De eerste die we hebben klaar staan is de T5 met AutoCommand transmissie. De New Holland T5 serie is nog niet zo lang met een variabele Auto Command transmissie leverbaar dus is echt het proberen waard. Binnenkort verwachten we ook de evenknie van deze tractor binnen te krijgen maar dan met de Dynamic Command 8 traps transmissie.

Zo hebben we verder een New Holland T6.180 met de inmiddels befaamde Dynamic Command 8 traps powershift met dubbele koppelingstechniek voor je klaar staan. Deze tractor is super uitgerust en bovendien in de chique Blue Power kleur gespoten.

Van die T6.180 hebben we ook een traploze variant staan met de Auto Command variabele transmissie. Ook deze tractor is in Blue Power kleurstelling en net als zijn powershift broertje helemaal volgeladen met opties en functies.

Tenslotte hebben we ook nog een dikke buffel van een New Holland T7.270 met Auto Command transmissie voor je gereed staan. Ook deze tractor is een prachtige verschijning in de Blue Power kleurstelling en heeft als extra mooie optie de luchtgeveerde cabine voor ultiem rijcomfort tijdens transportwerkzaamheden.

Informeer bij ons of onze dealerpartners naar de beschikbaarheid van deze demo modellen. Op onze website kan je de specs bekijken en vergelijken.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl