19 juni 2023

Door: Albert

New Holland BigBaler demo beschikbaar om te testen!

Ook dit jaar toeren we met een hele fraaie New Holland BigBaler demo door Nederland om klanten kennis te laten maken met de ongeëvenaarde grootpakpersen van New Holland. En passant kunnen geïnteresseerden ook kennis maken met de tractoren in de vorm van een New Holland T7.270 met AutoCommand variabele transmissie. Wil je de combinatie zelf beproeven? Lees dan verder hoe dat kan!

De New Holland grootpakpersen zijn misschien wel de allerbeste persen die er op de markt te vinden zijn. Ze munten uit in capaciteit, persdichtheid en pakvorm en hebben verschillende unieke kenmerken waardoor ze tot de absolute top behoren. Neem alleen al de kenmerkende LoopMaster techniek met dubbele knopers waarbij touwresten tot het verleden behoren. Bovendien biedt deze gepatenteerde techniek ook strakker geperste balen met amper kans op touwbreuk. Verder zijn de MaxiSweep opraper met een vrijwel perfecte opname van het gewas en de uiterst efficiënte CropCutter W vormige rotortechniek, de voorperskamer en het lange perskanaal echte kenmerken die de grootpakpersen van New Holland zo befaamd maken. Dit jaar rijden we met een New Holland BigBaler 1270 PLUS MY23 grootpakpers door Nederland met pakmaat 120×70 centimeter. Deze zogenaamde MY23 (Model Year 23) versie heeft diverse vernieuwde accenten voor een nog hoger gebruikersgemak zoals nieuwe geelzwarte kleurstelling en bestickering, LoopMaster schoners in de touwschijven en een extra slijtvast en versterkt frame in de baalkamer en de knoper zone.

Maar voor een geweldige grootpakpers heb je natuurlijk ook een beer van een tractor nodig! Wel, die staat er voor in de vorm van een New Holland T7.270 met AutoCommand transmissie in de zeer sjieke Blue Power kleurstelling die deze combinatie tot een plaatje maakt. Het oog wil ook wat maar het gaat om het resultaat en met deze tractor voor de grootpakpers kan je “doorstampen”!! Met 270 pk aan vermogen aan de aftakas is geen gewas te zwaar of het wordt vakkundig tot mooie balen gemaakt. Dankzij de variabele transmissie kan je lekker doorrijden en altijd de juiste snelheid bereiken om zo efficient mogelijk aan het werk te zijn. De tractor is uiterst luxe uitgerust met de Blue Power kleurstelling en luxe accenten zoals een zeer luxe luchtgeveerde stoel, luchtvering van de cabine en diverse andere opties die het werk veraangenamen en het je als chauffeur vergemakkelijken.

De New Holland BigBaler demo van seizoen 2023 toert zoals gezegd door Nederland en ook jij kan er kennis mee opdoen! Meld je daarvoor aan bij onze productspecialist Jaap Molendijk. Je kunt hem bereiken door een mailtje te sturen naar jaap@zhe.nl of bellen op 06 20 61 19 48. Samen met hem kan je dan een datum plannen wanneer de combinatie beschikbaar is om aan de tand gevoeld te worden bij jou op het bedrijf.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl