7 november 2022

Door: Albert

Nieuw topmodel in New Holland T7 Long Wheelbase-serie biedt het ultieme prestatiepakket

New Holland breidt haar T7 Long Wheelbase-serie uit met een nieuw topmodel dat meer vermogen en de beste verhouding van vermogen tot gewicht biedt, terwijl de afmetingen en wendbaarheid van de andere modellen behouden blijven. Deze prestatie gaat gepaard met de superieure bestuurdersomgeving van de Horizon Ultra-cabine en een reeks intelligente innovaties en functies die de efficiëntie, productiviteit en productieve tijd van de tractor maximaliseren. De nieuwe T7.300 wordt officieel in november op de SIMA 2022-beurs in Parijs geïntroduceerd.

Het ultieme prestatiepakket: meer vermogen, grotere banden, dezelfde afmetingen

De nieuwe T7.300 is uitgerust met een FPT Industrial NEF 6-motor die is verbeterd met een reeks functies en verbeteringen. Hij genereert maximaal 280 pk vermogen voor trekwerkzaamheden en 300 pk voor aftakas- en sleepwerkzaamheden. De nieuwe elektronische turbocompressor met variabele geometrie zorgt voor een hoog koppel en brandstofefficiëntie bij lage toeren. De tractor voldoet aan de emissienormen van Fase V met alleen een Hi-eSCR-nabehandelingssysteem dat het vermogen, reactievermogen en brandstofverbruik optimaliseert.  Klanten kunnen meer tijd in het veld doorbrengen, met een 18% grotere brandstoftank, en hun bedrijfskosten minimaliseren met een onderhoudsinterval dat 50% langer is dan dat van sommige concurrenten. Het nieuwe model bevat een herziene uitvoering van de populaire Auto Command-transmissie van New Holland, de beste aandrijflijn in zijn klasse voor tractiekracht, die bovendien de uitzonderlijke efficiëntie van de tractor nog verder verbetert.

New Holland heeft ook de algehele capaciteiten van de tractor uitgebreid met assen met een hogere capaciteit en een hoger bruto voertuiggewicht. Banden van 2,05 m vergroten de tractie en prestaties, terwijl de bodem wordt gerespecteerd, en dit alles terwijl dezelfde totaalafmetingen van de bestaande T7-modellen behouden blijven, en een claim wordt gelegd op het ultieme prestatiepakket.

Slimme innovatie: meer verwerkingsvermogen, connectiviteit en efficiëntie

De nieuwe T7.300 voorziet in de behoeften van de klant op het gebied van meer verwerkingsvermogen, een betere connectiviteit en automatisering van de werktuigen, en gemak in de cabine.  Ze zullen genieten van de beste, intelligente landbouwinnovaties van New Holland: de efficiëntie verhogende PLM Intelligence en IntelliView 12-monitor, en de SideWinder Ultra, de volledig verstelbare armleuning voor een ergonomische en intuïtieve bediening. Tractor Implement Management verbindt de tractor met gemak met de werktuigen, voor communicatie van en naar het werktuig.

Het nieuwe model is bovendien uitgerust met bekroonde slimme innovaties in de automatisering van tractor en werktuig, die klanten tastbare voordelen zal bieden: de geïntegreerde bediening van de grote vierkante balenpers, die de interactie tussen de tractor en de balenpers optimaliseert, door te anticiperen op de resultaten van het persen van het gewas leidt tot een reductie van 15% in bewegingen van de cabine, een constanter aftakastoerental, en een 12% afname in brandstofverbruik tijdens de perscyclus. De unieke CentreView plaatst het display direct voor de bestuurder, terwijl de bekroonde intelligente aanhangerrem stabiliteit biedt in omstandigheden die daar om vragen.

Uitstekend comfort en ergonomie in de stilste cabine op de markt

De nieuwe T7.300 biedt het superieure comfort van de Horizon Ultra-cabine, de stilste op de markt met 66 dBA. Bovendien bevat hij een nieuwe Comfort Ride-ophanging; het actieve elektro-hydraulische systeem ‘ontkoppelt’ de beweging van de cabine vanaf het chassis met een “skyhook”-bedieningslogica om een uiterst soepele rijervaring te bieden.

De T7 Long Wheelbase-serie heeft een welverdiende reputatie voor hydraulische prestaties, en de T7.300 vormt daarop geen uitzondering. Nieuwe functies omvatten elektro-hydraulische regelventielen die onder druk ontkoppeld kunnen worden met een hoog debiet en volledig instelbare bedieningen, en een nieuw hydraulisch circuit met een geoptimaliseerd ontwerp dat de verbindingen met 30% reduceert en is uitgerust met testpoorten op afstand om snel fouten op te kunnen sporen. Klanten kunnen zware werktuigen met vertrouwen bedienen met de nieuwe zelfcentrerende hydraulische stabilisatoren met verstelbaar vergrendelpunt. Met de aanpasbare geavanceerde joystick kunnen tot zes regelventielen worden bediend voor een uitstekende bestuurdersergonomie.

PLM Intelligence en proactieve ondersteuning voor maximale efficiëntie en productieve tijd

De nieuwe T7.300 geniet van de geavanceerde PLM Intelligence-oplossingen van New Holland met geïntegreerde digitale technologieën voor een slimme en verbonden landbouw, waardoor klanten de productiviteit van hun machine kunnen maximaliseren en tegelijkertijd de opbrengst en materiaalkosten kunnen optimaliseren.

Met PLM Intelligence kunnen al de beste veldtoepassingen worden gebruikt, zoals automatisch sturen met het tot 1,5 cm nauwkeurige IntelliSteer, IntelliTurn, wendakkermanagement en compatibiliteit met ISOBUS voor sectieregeling en VRA, om de productiviteit en het comfort te verhogen, en de kosten te verlagen.

De nieuwe T7 is de eerste serie bij New Holland die de ISO-certificering ontvangt voor Tractor Implement Management (TIM), het nieuwste communicatieprotocol in de sector. Met TIM kan een tweeweg communicatieverbinding tussen de tractor en het werktuig worden gemaakt, en kan het werktuig de tractor bedienen.

PLM met Intelligence-producten worden via MYPLM Connect ook verbonden met de landbouwer en de dealer, voor de overdracht van realtime informatie vanuit het veld. De dealer kan proactieve ondersteuning bieden met diagnoses op afstand, en het display van de bestuurder in de cabine bekijken door het scherm te delen, zodat de dealer van advies kan dienen.

Verbonden landbouwpakketten om bedrijfsactiviteiten van de klant te vereenvoudigen. Landbouwers kunnen activiteiten in het veld vanuit hun kantoor voorbereiden en gegevens op afstand naar het machinepark sturen; met een nieuwe IntelliField-functie kunnen tot zes machines die in hetzelfde veld werken informatie in realtime delen, zodat elke bestuurder volledig inzicht heeft in de werkzaamheden in het veld, via het IntelliView-display van de tractor.

Het gehele machinepark wordt vanuit de controlekamer bewaakt en deskundige monteurs kunnen ondersteuning op afstand bieden, waar dat nodig is, door meldingen met corrigerende acties te sturen en dealers de kans te bieden om zich voor te bereiden voor assistentie.

Al deze voordelen worden naar de nieuwe T7 gebracht. Lange wielbasis om de productiviteit te verhogen en de productieve tijd van de tractor te maximaliseren.

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl