24 juli 2023

Door: Albert

Nieuwe New Holland T7.300 AutoCommand NEW GEN demo geariveerd!!

Daar is ie dan, de hagelnieuwe New Holland T7.300 AutoCommand New Gen met de spiksplinternieuwe cabine! Deze nieuweling zal binnenkort worden ingezet als demotractor in ons werkgebied en gaat zeker vele tractorharten sneller laten kloppen! Want deze hele fraaie tractor zit niet alleen bomvol opties maar is ook een echt POWERPACK op wielen!

De New Holland T7 Long Wheelbase (LWB) serie heeft vorig jaar een grondige update gehad en is niet alleen weer bij de tijd maar ook qua modellen uitgebreid met de T7.300. Dit nieuwe topmodel in de T7 LWB serie vult hiermee het “gat” op naar de T7 Heavy Duty (HD) serie die begint bij de T7.290 HD maar qua tractor veel zwaarder is in gewicht. We hebben gemerkt dat veel van onze klanten niet zozeer zitten te wachten op een zwaardere tractor qua gewicht maar wel extra vermogen willen hebben. De vorige T7 LWB serie stopte bij de T7.270 AutoCommand met maximaal 270 pk aan vermogen onder de kap en dat was voor sommige klanten niet voldoende…. Met dat in het achterhoofd is de T7.300 toegevoegd aan het gamma zonder in gewicht toe te nemen!

De New Holland T7.300 AutoCommand New Gen heeft dus de volledig nieuwe cabine met een vernieuwde en intuitieve SideWinder armleuning waarop alle toepassingen bediend en ingesteld kunnen worden. Ook is de cabine ruimer dan de vorige Horizon cabine en is er veel ruimte voor opbergmogelijkheden, een koelbox etc. De chauffeur staat in deze nieuwe cabine met recht centraal en het ontbreekt hem aan niets!

Onze demo is werkelijk voorzien van alles wat er in de optielijst maar is aan te vinken!! You name it en het zit er wel op! Zo is de tractor voorzien van 50 ECO CVT, GPS IntelliSteer, hydraulisch geveerde cabine, Blue Power kleurstelling, fronthef en zware klasse 4,5 geveerde en geremde vooras. Natuurlijk zitten er nog veel meer opties op deze tractor maar daar kom je het beste achter door hem zelf eens uiot te proberen! Meld je daarvoor bij ons of onze dealerpartners en we laten je op termijn kennis maken met deze hele dikke demotractor!!!

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl