30 juni 2020

Door: Albert

Op zoek naar een nieuwe (oogst)machine? Boek dan snel een demo!

Ben je toe aan een nieuwe (oogst)machine maar nog niet helemaal zeker van je zaak welke het moet worden? Boek dan een demo en probeer zelf de machine uit waar je interesse naar uit gaat. En aanmelden gaat heel gemakkelijk op www.newhollanddemo.nl.

Zoals je de voorbije weken o.a. op Facebook hebt kunnen zien hebben we diverse demo machines en modellen in gereedheid gebracht om te veld te gaan. Naast demo tractoren hebben we ook een keur aan diverse machines voor je klaar staan zoals grootpakpersen, combines en je kunt zelfs een demo boeken voor een hakselaar. Van de grootpakpersen hebben we ook ons nieuwe pakkenkanon voor je in demo beschikbaar, namelijk de BigBaler 1290 Plus High Density oftewel HD. Maar ook als je met een ietwat kleiner pakkenkanon toe kunt hebben we superieure grootpakpersen om te proberen. Allen zijn uitgerust met het unieke en gepatenteerde LOOPMASTER knopersysteem voor het elimineren van touwresten en als pakformaten kun je kiezen uit 80×90 cm, 120×70 cm en 120×90 cm. Keus genoeg dus om de Balemeisters van New Holland zelf te proberen en overtuigd te raken van hun kunnen.

Maar ook een CX combine kan je boeken voor een demo en/of proefrit. De New Holland CX combine is al jaren toonaangevend op het gebied van graanoogst techniek en is eveneens uitgerust met diverse unieke en comfortverhogende functies zoals het Opti-Thresh dorsprincipe, Triple-Clean reinigingstechniek en Opti-Speed variabele instelling van het schudder toerental. De New Holland CX combines zijn leverbaar met 5 en 6 schudders en van elke variant hebben we diverse modellen op voorraad staan.Proberen?? Schrijf je in!

Tenslotte kan je ook de New Holland FR hakselaar boeken voor een demonstratie. De New Holland FR hakselaar, made in Zedelgem, is een waar kunststuk van oogsttechniek en een echte “allesvreter” op het gebied van gras en mais. Uitgerust met onder andere de grootste hakselkooi die er te krijgen is gaan gewassen vlot door de machine heen en de pijp uit. Daarnaast kan je o.a. met het unieke HYDROLOC systeem een perfecte snijlengte bepalen die tevens traploos verstelbaar is. Kortom, deze hectarevreter moet je gewoon eens uitproberen!

Na het lezen van bovenstaand kan het niet anders dan dat je een New Holland machine wilt proberen! Dus, boek snel een demorit op www.newhollanddemo.nl en dan staan we binnenkort bij jou op het erf!

KLIK HIER OM JE IN TE SCHRIJVEN

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl