10 mei 2021

Door: Albert

READY FOR DEMO!! New Holland T5.140 met Dynamic Command bak

De New Holland T5.140 met Dynamic Command 8 traps powershift bak is binnen en READY FOR DEMO! Deze uiterst compacte en luxe tractor met zijn doordachte Dynamic Command transmissie kan je nu aan de tand voelen als je wilt. Meld je daarvoor bij een van onze dealerpartners of stuur ons een mailtje of berichtje en we plannen een proefrit voor je in.

De New Holland T5.140 Dynamic Command is het zwaarste model uit de vierkoppige serie die loopt van 110 pk tot aan 140 pk. Alle modellen hebben de krachtige en zuinige 4,5 liter FPT motor in het vooronder die dus niet alleen vermogen levert maar ook zeer zuinig omspringt met brandstof! Zeker in combinatie met de Dynamic Command 8 traps powershift met dubbele koppelingstechniek is deze tractor gewoonweg een van de zuinigste in zijn klasse als het gaat om brandstofverbruik! En die Dynamic Command is een waar staaltje van technisch vernuft! De techniek achter de transmissie is afkomstig uit de autowereld waar al veel langer gebruik wordt gemaakt van de Direct Shift Gearbox ofwel DSG transmissie. Met behulp van een gesplitste aandrijflijn kan je razendsnel koppelen tussen de even en oneven versnellingen en is er nauwelijks tot geen krachtverlies bij het overschakelen. Dat maakt de transmissie niet alleen efficiënt maar ook snel en soepel. En dat maakt de tractorserie tot een populair model voor klanten die op zoek zijn naar een vlot schakelende tractor in wisselende omstandigheden zoals bij voorladerwerk.

Onze demo is verder uitgerust met de luxe en ruime Horizon geveerde cabine die we kennen van zijn grotere broers, de T6 en T7 series. In deze comfortabele cabine is het voor de chauffeur aangenaam toeven met volop zicht naar alle zijden en niet in het minst door het grote dakraam. Dat geeft dus niet alleen veel zicht en een ruimtelijk gevoel maar ook veel licht in de cabine, en van het zonlicht worden we allemaal blij. De tractor is verder uitgerust met de geveerde TerraGlide vooras om het comfort compleet te maken. Om het geheel helemaal af te maken neem je als chauffeur plaats in de luxe luchtgeveerde Comfort Grammer stoel die elke oneffenheid tezamen met de geveerde vooras en cabine elimineert.

Verder is onze demo New Holland T5.140 Dynamic Command uitgerust met:

  • 48×48 40 ECO transmissie met kruipversnellingen
  • fronthef zonder aftakas
  • luchtremmen en enkele hydraulische wagenrem
  • 2 mechanische en 2 elektronische hydrauliekventielen
  • Brede 480/65R28 voorbanden en 600/65R38 achterbanden merk Vredestein op vaste velgen
  • En nog veel meer!!! Ontdek de overige mooie specs zelf tijdens een proefrit!!

Wil je zelf deze dijk van een tractor eens aan de tand voelen? Dat kan! Meld je dan bij één van onze dealerpartners of vul je gegevens in op onze site en Facebookpagina. Dan kijken we samen met jou wanneer je gebruik kunt maken van deze demo om die eens op je eigen bedrijf aan het werk te zetten!

Wist je trouwens dat er al een T5.110 Dynamic Command is vanaf €67.550*? En voor dat geld heb je echt geen kale tractor maar eentje met een geveerde vooras en geveerde cabine! Check het aanbod hier!

Deze actie is geldig tot en met 30-6-2021 en onder voorbehoud van prijswijzigingen

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl