11 april 2022

Door: Albert

Verse demo New Holland T7.225 AutoCommand Stage V gearriveerd

We hebben afgelopen week een verse demo New Holland T7.225 AutoCommand Stage V binnen gekregen die binnenkort klaar staat om aan de tand te worden gevoeld! Dus, heb je binnenkort een paar klusjes waarvoor je dit dappere werkpaard wel eens wil uitproberen? Stuur ons een berichtje/mailtje of vraag onze dealerpartners naar de beschikbaarheid van dit fraaie en compacte werkpaard met dik 200 pk aan power onder de imposante motorkap!

O ja, we vertellen je ook graag wat deze demo tractor allemaal aan boord heeft… Je wilt per slot van rekening natuurlijk wel beslagen ten ijs komen en weten wat deze demo tractor je allemaal te bieden heeft en of ie past op je bedrijf. Laten we het zo stellen, of je nu een bedrijf hebt met akkerbouw, loonwerk of vee, op elk bedrijf staat ie zijn mannetje en komt de beer in em los!!! De New Holland T7.225 AutoCommand demo is, zoals het een goede demo betaamt, voorzien van het meest luxe ELITE Pack met diverse luxe opties waaronder een luxe geveerde Dynamic Comfort Grammer stoel, geveerde vooras en een geveerde cabine. Verder is de tractor voorzien van een trits aan LED lampen om het donker op te klaren of door te gaan tot in de late uurtjes. En verder ontbreekt het de chauffeur aan niets op het gebied van Comfort en gemak. Denk aan Temperature Controlled Airco, luxe radio met Bluetooth verbinding, elektrische spiegels met geïntegreerde dodehoekspiegel en nog veel meer waaronder:

  • 40 ECO continue variabele AutoCommand transmissie met gereduceerd motortoerental
  • GPS voorbereiding voor het werken met GPS gestuurde machines
  • CUSTOMSTEER snelstuurfunctie om op de kopakker snel te kunnen keren met slechts een paar stuurbewegingen
  • Geïntegreerde fronthef voor het werken met frontwerktuigen
  • 4 ERV elektro-hydraulische achterste ventielen
  • 2 MMV elektro-hydraulische midden gemonteerde ventielen
  • Luchtremmen en hydraulische wagenrem
  • etc etc etc…

 

Alle overige opties kan je bekijken op onze site of nog beter, kom de tractor zelf bekijken in onze showroom te Heijningen. Daar vertellen we je graag meer over deze krachtpatser en laten we je kennis maken met het zwaarste model uit de T7 Standard Wheelbase serie van New Holland. Bekijk alvast de specs op onze site of blader door de brochure van de T7 SWB Stage V serie.

Onderstaand kan je via de link een proefrit aanvragen:

https://newhollanddemo.com/nl-nl/home

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl