26 juni 2023

Door: Albert

Verse New Holland T5.140 DYNAMIC COMMAND MY23 demo gearriveerd

We hebben zeer recent een verse New Holland T5.140 Dynamic Command MY23 binnen gekregen die ingezet gaat worden als demo tractor. Deze demo tractor moet je willen proberen dus meld je bij ons of een van onze dealerpartners om ‘em binnenkort zelf aan de tand te voelen! Maar lees eerst even verder wat deze demo tractor allemaal aan boord heeft en waar MY23 precies voor staat.

De New Holland T5 serie met Dynamic Command transmissie is een regelrechte hit! Deze uiterst compacte, veelzijdige en efficiënt in te zetten tractorserie is voorzien van de inmiddels befaamde Dynamic Command transmissie die gebruik maakt van de dubbele koppelingstechniek, DCT genaamd. Deze DUAL CLUTCH TRANSMISSION (DCT)  staat voor razendsnel schakelen tussen de groepen zonder overbrengingsverlies en is de meest efficiënte bak die we in ons gamma hebben!

Nu is de T5 serie met Dynamic Command én AutoCommand transmissie voor 2023 geüpdatet met verschillende opties die aangepakt zijn en de gebruiker meer comfort en werkplezier geven. Zo is onder andere de trap voor toegang tot de cabine aangepast met een minder steile hellingshoek. Hierdoor kan je als bestuurder vlotter in- en uitstappen waardoor de toegankelijkheid van de cabine is vergroot. Ook zijn er nieuwe LED breedte lampen geplaatst op de A-stijlen van de cabine, evenals al het geval was bij de T6 en T7 series. Verder is de ruitenwisser aangepast en verplaatst naar onderen om zo het wisbereik te vergroten naar 220 graden. Dat is een forse verbetering ten opzichte van het oude ontwerp en zorgt voor meer zichtbaarheid. Ook zijn de zwaailampen voortaan van het LED type en geplaatst op een draaibare en wegklapbare steun. Hiermee kan je snel, wanneer de zwaailampen niet gebruikt worden, de lampen wegklappen naar beneden om beschadigingen te voorkomen.  Verder kan je de tractorserie nu af-fabriek met een frontaftakas bestellen die gebruik maakt van een natte platenkoppeling. Deze natte platenkoppeling is duurzamer dan het droge type en  zorgt voor betere prestaties van de frontaftakas. Tenslotte, en niet geheel in het minst, kan je de T5 Dynamic Command en Auto Command serie, voortaan ook met 4 elektro-hydraulische ventielen krijgen. Voorheen was dat een mix van 2 mechanische ventielen en 2 elektro ventielen maar nu kan je dus, net als bij de T6 en T7 serie, volledig kiezen voor 4 stuks elektro-hydraulisch bediende ventielen.

Naast de opgenoemde verbeteringen is de tractor compleet uitgerust met onder andere:

  • Geveerde vooras Klasse 1.75
  • Geveerde cabine
  • 40 ECO Dynamic Command transmissie met geïntegreerde kruipbak
  • 4 Elektronische hydrauliekventielen
  • Fronthef en frontaftakas
  • Luchtremmen en hydraulische wagenrem
  • Blue Power styling en bestuurderstoel
  • En nog veel en veel meer maar daar kom je tijdens een demorit wel achter……

 

Wil je deze “dikke” en hele fraaie demo dus zelf aan de tand voelen? Dat kan!! Meld je bij ons of een van onze dealerpartners en we komen graag met je in contact om deze kanjer van een demo tractor aan je voor te stellen en te laten testen. Wij en de tractor zullen je zeker niet teleurstellen!

Dit bericht delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Print

Vraag informatie aan

Potenblokseweg 4
4794 RM, Heijningen

info@nieuwetractorkopen.nl